Bent u volop bezig met de voorbereiding van uw bouwaanvraag en budgetten voor uw nieuwbouw- of verbouwproject? Vergeet dan zeker de inrichting van uw magazijn niet.

Door in een vroeg stadium specialisten te betrekken, heeft u reeds voor de start een idee van het totale budget dat nodig is om uw magazijn volledig operationeel te hebben. Want wees eerlijk, een leeg magazijn zonder plek om uw producten neer te zetten, is niet heel efficiënt.

Plaatsbezoek bespaart tijd en geld

Of u nu investeert in lockers om bezittingen van uw medewerkers veilig op te bergen of een magazijnplatform met meerdere niveaus. Er bestaat geen standaardoplossing.

Schakel op tijd een specialist in om tot een ontwerp te komen dat aan uw behoeften voldoet. Een zorgvuldig plaatsbezoek, gekoppeld aan een realistisch ontwerp en een realistische planning, kan u een aanzienlijke hoeveelheid tijd en geld besparen.

Partneroverleg

Door tijdens de voorbereidingen goed te overleggen, lossen we mogelijke problemen in de toekomst reeds op. Wilt u een trap voor een tussenvloer plaatsen, maar staat er op de benedenverdieping een deur in de weg? Dat kan serieus wat roet in het eten gooien. Toch zijn er twee perfecte oplossingen. Ofwel verandert ons ontwerp, ofwel verplaatst de architect de deur een halve meter.

Belangrijk daarbij is vooral dat alle partners in uw project het mogelijke obstakel in zicht hebben. Op die manier kunnen ze er al een oplossing voor zoeken vooraleer het werkelijk een probleem wordt.

Uw product

Hoe meer informatie wij krijgen over uw te stockeren producten, hoe optimaler ons voorstel zal zijn. We weten het. Schatten hoeveel uw paletten of producten juist wegen, is niet gemakkelijk. Maar het is wel zeer belangrijk. Het gewicht is de basis van waaruit wij vertrekken om de rekken te berekenen met de juiste draagvermogens. Niet te zwaar, want dan komt u in een andere prijsklasse terecht. Zeker niet te licht of te scherp, want dan brengt u uw mensen en producten in gevaar.

Ook de afmetingen, zowel de minimale als maximale, zijn van belang. Zo berekenen we de optimale diepte en hoogte tussen de niveaus. Belangrijke factoren die het totale draagvermogen van uw rek bepalen.

Oplossing op maat

Gewapend met de verzamelde informatie tijdens het plaatsbezoek kan onze expert samen met u de beschikbare ruimte optimaal inrichten. Op maat van uw bedrijf, uw producten, uw mensen en uw budget.

Start uw voorbereiding. Maak een afspraak.

Almasy uit Hoogstraten levert en monteert opslagsystemen en inrichtingen voor magazijnen, kleedkamers en archieven.

3233170420

info@almasy.be

www.almasy.eu/