Berichten over de kernuitstap swingen tegenwoordig de pan uit. Families binnen een straal van 100 kilometer rond kerncentrales krijgen zelfs gratis Jodiumtabletten. Het wordt dus steeds gevaarlijker om deze nog open te houden. “We zijn daar allemaal verantwoordelijk voor en kunnen er ook iets aan doen: onze eigen energie maken met zonnepanelen”, zegt Luc Martens, zaakvoerder van Solar Power Systems.

Het bedrijf uit Brasschaat helpt de omschakeling naar alternatieve energie door te voeren. Eentje die past in de tijdsgeest waar onafhankelijkheid steeds belangrijker wordt. De zonnepanelen van Solar Power Systems kunnen op elk gebouwtype worden geïnstalleerd, zijn goed voor het milieu en toveren bovendien een glimlach op het gezicht bij het bekijken van de financiële voordelen.  “Een kleine installatie is al op 7 jaar terugverdiend. Bij grotere installaties is die periode nog kleiner.”

Solar Power Systems is met meer dan 2.000 installaties en 50.000 geplaatste zonnepanelen over heel België een specialist in zonne-energie.

03 640 39 50

info@sps.be

www.sps.be/