De eerste maand van het nieuwe jaar is bijna om en nog nooit hebben zoveel professionals uit de sport- en de healthwereld klaargestaan om u en mij deskundig te begeleiden bij het nakomen van onze goede voornemens. Eén van die professionals is de sportclub David Lloyd in Antwerpen. De club, die vorig jaar in juni haar Antwerpse afdeling opende in Edegem, in het sportcentrum Ter Elst, houdt op 28 januari een opendeurweekend waarop u zal kunnen zien wat de sportclub allemaal te bieden heeft.

David Lloyd Antwerpen heeft een heel divers aanbod aan indoor en outdoor sportactiviteiten, zoals fitness, cycling, tennis, yoga, wellness, zwembad, etc. Hierbij wordt niet alleen de nadruk gelegd op voldoende beweging, maar er wordt ook aandacht besteed aan het creëren van een gezonde levensstijl in combinatie met een druk werk-, gezins- en sociaal leven.

Het David Lloyd Team wordt dat weekend versterkt door Steffi Vertriest, health blogger & Njam-chef. Zij zal haar ervaringen delen in de zoektocht naar een gezonde levensstijl.

Overigens is de sauna van het sportcomplex van David Lloyd enkele dagen geleden getroffen door een brand. De sauna zelf is helemaal vernietigd. De oorzaak van de brand is tot nu toe onbekend.