Personal coaching om je lichamelijke gezondheid en fitheid naar een hoger peil te brengen is in. In Broechem is een nieuwe trainer deze maand van wal gestoken. Kurt Van Wiele opende zijn personal trainingsstudio Body Switch aan de Gustaaf Peetersstraat 57/2 in Broechem. Bij Body Switch staan beweging en voeding centraal. Mensen die willen vermageren, hun spieren willen verstevigen of hun sportprestaties willen verbeteren kunnen er voortaan terecht voor een professionele training en coaching.

Kurt Van Wiele heeft 20 jaar ervaring in de fitnesswereld en heeft verschillende diploma’s in dieet- en gewichtsverlies, voeding en sportvoeding. Via personal training en deskundig voedingsadvies begeleidt hij je naar een actieve, sportieve en gezonde levensstijl. Elke coaching begint met een intakegesprek om je doelen concreet te maken en er worden afspraken gemaakt over de gewenste trainings- en voedingsmethodiek. Uiteraard wordt daarbij rekening gehouden met je medische en fysieke achtergrond en je conditieniveau.

“Het is niet altijd evident om aan je conditie en welzijn te werken” zegt Kurt Van Wiele. Tijdsgebrek is één van die factoren. Body Switch houdt rekening met deze factoren. “Body Switch is er trouwens voor iedereen. Het trainingsprogramma – van 6 tot 12 weken – is zo uitgebalanceerd dat iedereen zijn best mogelijke zelf kan verwezenlijken. Door twee keer per week te trainen met persoonlijke coaching en een juist eetpatroon worden mooie resultaten voor een sterk, fit en gezond lichaam bereikt.”