PimPamPARTY uit Kontich, een winkel gespecialiseerd in knutselmateriaal, bestaat één jaar op zijn nieuwe locatie en wil die gelegenheid niet ongemerkt laten voorbijgaan. 

Het nieuwe adres, de Van Dyckstraat 41 in Kontich, is een bijzonder inspirerende plek want omgeven door kleuter- en basisscholen. PimPamPARTY ontwerpt en verkoopt knutsel- en speelpakketten, speelgoed en kadootjes voor meisjes en jongens van 3 tot 14 jaar. 

Om dat 1-jarig bestaan in Kontich te vieren organiseert PimPamPARTY feestelijke winkeldagen tijdens de weken vóór Kerstmis & Nieuwjaar. Tegelijk speelt PimPamPARTY ook zelf een beetje kerstman. Iedere klant krijgt bij een aankoop namelijk een attentie onder de vorm van een houten figuurtje. Wie het figuurtje kundig pimpt en op de Facebookpagina van PimPamPARTY post, maakt kans op een leuk kadootje. De loting van de winnaar vindt telkens op vrijdag plaats.

 

PimPamPARTY is in 2011 opgericht door Nicole en Chris, of Chris en Nicole. Ze hebben PimPamPARTY opgericht en doen uitgroeien tot een plek waar knutselliefhebbers uit de bol kunnen gaan.