Hove – Al tien jaar ondersteunt HR-adviesbureau Seven Miles kleine organisaties met hun personeelsbeleid, het coachen van bedrijfsleiders, het bemiddelen bij conflicten op het werk en het begeleiden van teams naar een prettige samenwerking. En de ambities reiken verder. 

Zaakvoerder Sandra Peeters: “Wij blijven ons inzetten voor kmo’s en hopen nog heel wat jaren de gedroomde sparring partner te zijn voor bedrijfsleiders.”

De kmo blijft de habitat van Seven Miles

In 2008 opende Seven Miles zijn kantoren in de Everdijstraat in Antwerpen. Clear Consulting was toen nog de bedrijfsnaam. Wat begon met enkele klanten in het Antwerpse is nu uitgegroeid tot een stabiele kmo met een team van meer dan 20 medewerkers.
Op uitdrukkelijke vraag van klanten zag Seven Miles Payroll Services het daglicht. “Hiermee bieden we een sterk alternatief voor de grote sociale secretariaten. Intussen mogen we stellen dat we alles in huis hebben om de kmo te ondersteunen op alle vlakken van HR”, zegt Sandra Peeters.
De afgelopen 10 jaar deden meer dan 350 bedrijven een beroep op de diensten van Seven Miles dat het afgelopen jaar een groei van 11 % optekende.

Verdere ambities

Seven Miles wil zijn dienstverlening verder uitbreiden. Het aanbod opleidingen zal verder uitgebouwd worden, er komt een groter team van loopbaancoaches en de expertise over sociale wetgeving wordt gedeeld via relevante nieuwsbrieven, blogs of brochures.
Sandra Peeters: “Terwijl we vroeger werden ingeschakeld puur voor hr-gerelateerde zaken, worden we nu vaker gevraagd om ook op strategisch vlak bedrijven te begeleiden.”

Feest

Het feestjaar zal niet onopgemerkt voorbijgaan. “We hebben voor onze klanten al een actie gedaan om gratis onze Blits-ontbijtsessies bij te wonen. Later dit jaar mogen zij een uitnodiging verwachten voor een knalfeest. Onze zevenmijlslaarzen ruilen we dan voor een keer in voor dansschoenen”, zegt Sandra opgetogen.