11 geselecteerde scale-ups of ‘snelle starters’ beginnen in oktober aan Boost-Me, een traject voor snelle internationale groei.
“Het Boost-Me programma is specifiek gericht naar Vlaamse scale-ups die zich op een groeipunt bevinden. Het is een unieke opportuniteit waarbij ze na 6 maanden naar huis gaan met een uitgewerkt groeiplan”, aldus Gert Gijbels, Afgevaardigd Bestuurder Netwerk Ondernemen.

De 11 deelnemende bedrijven zijn: Pirazzo, Chestnote, IXpole, Nurama, Co-libry, Wondzorgcentrum, CodeFever, Jaswig, Bakkersonline, Earfy en Lucine. Zij zullen begeleid worden door experten en ervaren ondernemers. Ze zullen ook in contact komen met potentiële investeerders.

“Iedereen uit heel Vlaanderen kon zich kandidaat stellen voor Boost-Me. We zijn heel tevreden met de 11 geselecteerde deelnemers. Niet alleen is het een mooie diversiteit qua sectoren maar zijn ze ook afkomstig uit verschillende Vlaamse regio’s. Verder zien we duidelijke gelijkenissen in de hinderpalen voor hun groei en kunnen ze leren van elkaar”, aldus Gijbels.

“We geloven bij Netwerk Ondernemen sterk in het principe ‘Ondernemers voor ondernemers’ om zo ook jobs te creëren in Vlaanderen. De mentors bij Netwerk Ondernemen zijn ervaren ondernemers of experten die jonge groeibedrijven bijstaan met hun ervaringen en expertise” zegt Gijbels. Ervaren ondernemers zullen de deelnemers begeleiden.

De deelnemer met het beste groeiplan, wint 2500 euro om zijn groeiplan te verwezenlijken. Naast het Boost-Me traject begeleidt Netwerk Ondernemen ook scale-ups gedurende 2 jaar. Zij krijgen een mentor toegewezen waarmee ze maandelijks samenzitten. Daarnaast organiseren ze ook verschillende opleidingen, experten gesprekken en nog veel meer.

Netwerk Ondernemen vzw is een netwerk van bedrijfsleiders die begeleiding geven aan groeibedrijven of overnemers.