Wuustwezel – LV-architecten, het architectenkantoor uit Wuustwezel met satellietkantoor in Antwerpen, bestaat 15 jaar. Dit jubileum grijpt zaakvoerder Luk Vorsselmans aan om op 12 januari de gerenoveerde voorbouw van zijn Wuustwezels kantoor officieel in te huldigen.

Luk Vorsselmans: “Die inhuldiging gebeurt vrijdagavond in aanwezigheid van de burgemeester van Wuustwezel, Dieter Wouters, en alle LV-medewerkers met hun familie.”

Focus op Wuustwezel en omstreken

Het verhaal van LV-architecten begon in 2002 toen Luk Vorsselmans na afloop van zijn stage zijn eenmanszaak oprichtte met focus op het landelijke Wuustwezel en omstreken. Door volharding en hard werken kreeg LV-architecten meer en meer naambekendheid. 
Al snel groeide Luks besef dat architectuur meer is dan enkel een mooi ontwerp maken, en dat een doorgedreven communicatie met bouwheer en aannemer nodig is om het ganse bouwproces vlot te laten verlopen.

“Een goede verstandhouding en respect voor elkaar zorgen ervoor dat architect en aannemer een team worden. En dat leidt tot tevreden klanten en realisaties die binnen budget en termijn worden uitgevoerd”, zegt Luk Vorsselmans. “Zo kreeg LV-architecten ook grotere projecten toegewezen. Kantoren, appartementen, winkels, scholen, sociale huisvesting,… worden allemaal op dezelfde manier uitgevoerd.”

Bijkomende specialisaties in landbouw- en interieurprojecten

Sinds 2009 spitst LV-architecten zich ook toe op de landbouw. Stallen voor vee, serres, loodsen bij akkerbouwbedrijven, kantoren bij landbouwbedrijven, enz. Twee medewerkers hebben zich hierin gespecialiseerd.
Het team telt ook twee interieurarchitecten die niet alleen het interieur verzorgen van LV-projecten, maar ook voor projecten die niet door LV-architecten zijn ontworpen.

Nieuw logo symbool voor duidelijke communicatie

De doordachte aanpak van Vorsselmans heeft ertoe geleid dat de eenmanszaak is uitgegroeid tot een architectenkantoor met 30 medewerkers. Het 15-jarig bestaan wordt ondersteund door de lancering van een nieuw logo dat vrijdagavond voor het eerst wordt getoond. Dit logo moet staan voor de eenvoud, de esthetiek en de duidelijke communicatie waarvoor het kantoor gekend is.