Antwerpen – Woensdag 18 oktober organiseerde SINC, de Antwerpse studentenorganisatie die medestudenten een frisse en brede kijk in de wereld van het ondernemen wil bieden, “Hits & Misses”, een event rond falen en opstaan in ondernemerschap. Met gasten als Hans Bourlon (Studio 100) en Simon Vandeweghe (Route du Soleil) trok de studentenorganisatie zo’n 200 geïnteresseerden naar het hoofdgebouw van ING Antwerpen.

SINC-voorzitter Simon Lehaen: “We willen student-ondernemers een realistisch beeld meegeven. Niemand spreekt over de fouten die topondernemers maakten vóór ze succes bereikten, en die zijn net cruciaal. Het feit dat het event volledig uitverkocht was, wijst erop dat steeds meer studenten zich hier bewust van worden.”

Ondernemen betekent niet altijd succes, maar vaak gaat dit gepaard met mislukking. Met die boodschap in het achterhoofd nodigde SINC enkele ervaren ondernemers uit om openlijk over hun fouten te spreken voor een publiek van studenten en starters. Ze brachten een ijzersterke line-up samen: Inge Geerdens (CVWarehouse), Simon Vandeweghe (Route du Soleil), Hans Bourlon (Studio 100) en Mattias Van Nimmen (High Potential Students) mochten zich het podium eigen maken.

Enkele sfeerbeelden (c) foto’s Wouters & Fasseur