25 nieuwe bijkomende winkels in Wijnegem Shoppingcenter

Wijnegem-Shopping-CenterMet in totaal liefst 250 winkels zit het Wijnegem Shoppingcenter weer helemaal vol. Het winkelcomplex sloot een derde renovatiefase af. Daarbij werd 50 miljoen euro geïnvesteerd. Er werden 25 bijkomende winkels geopend. Het succes van het shoppingcenter zet er de eigenaars toe aan om voor 2020 al een vierde uitbreidingsfase uit te tekenen.

Het Wijnegem Shoppingcenter is al die jaren een ongemeen groot succes gebleken. Verleden jaar kwamen liefst 8,7 miljoen bezoekers langs. De derde uitbreidings- en renovatiefase was in dit opzicht een antwoord op het toenemende commerciële belang van het winkelcentrum. Tijdens de werken vielen de bezoekersaantallen volgens shopping centermanager Nicole Bats overigens helemaal niet terug. “Wij konden de toegang tot alle winkels open houden”, zegt ceo Jeroen Hafkamp van SCMS-Ceusters.

Het Wijnegem Shoppingcenter is eigendom van Royawyn (Axa Belgium/Axa Real Estate Investment Managers) en RPFFB Belgium (CBRE Global Investors Belgium).

Enkele vernieuwingen:
* 25 bijkomende winkels
* nieuwe kinderhoek
* meer kleur
* meer licht
* bijkomende meetingpoints
* betere digitale infoborden
* betere dienstregeling openbaar vervoer
* eigen WIFO-netwerk