Freddy Arnauts wist vanmorgen even niet meer waar hij het had. Een twintigtal leden van de club ‘momentum’ hadden de ijzige koude getrotseerd om Freddy in taverne ‘De Merode’ in Berchem met een ontbijt te verrassen naar aanleiding van zijn zeventigste verjaardag. Freddy is de drijvende kracht achter deze club die wekelijks een brede waaier van activiteiten organiseert, gaande van bezoeken aan musea, over lezingen, tot stadswandelingen, een maandelijks persoverzicht enzovoort.

Het ruime netwerk van Freddy Arnauts helpt natuurlijk om deze club een vliegende start te geven. ‘Momentum’ is in Brussel gestart en is sinds eind vorig jaar ook in Antwerpen actief.

Overigens heeft Freddy nog wel meer pijlen op zijn boog. Naast Momentum is hij ook de bezieler van de business club B19, die in congrescentrum Ter Elst in Edegem wekelijks conferenties organiseert als ontbijtsessie of after-work. Daarbij worden telkens interessante sprekers uitgenodigd. Zo zijn recent de Antwerpse gouverneur Cathy Berckx uitgenodigd en schepen Caroline Bastiaens. Binnenkort worden o.m. Marc Descheemaeker, ex CEO van de NMBS en nu voorzitter van De Lijn nog verwacht, en auteur Johan Swinnen die een boek heeft geschreven over de brand in de innovation, nu al ruim vijftig jaar geleden.

Om maar te zeggen: Freddy Arnauts zit niet stil. Wij wensen hen vanuit de redactie van Made in Antwerpen dan ook nog vele actieve jaren toe.