HR-dienstverlener Adecco Group neemt CMAST over, een bedrijf uit Temse dat gespecialiseerd is in management- en IT-oplossingen voor de farmaceutische en biotechnische industrie. 

CMAST en XPE Pharma & Science, dat deel uitmaakt van de Adecco Group, zullen nauw gaan samenwerken. XPE Pharma & Science is een expertisebureau voor de ontwikkeling van geneesmiddelen en medische producten. 
Adecco Group wil zich in de toekomst nog meer gaan toeleggen op het ter beschikking stellen van expertise en het vermarkten van die expertise. 

De sector van farmaceutische en biotech bedrijven kent een versnelde ontwikkeling. Steeds vaker gaan deze bedrijven strategische partnerships aan met innovatieve bedrijven en startups uit diverse sectoren. Daarom gaan XPE Pharma & Science en CMAST de handen in elkaar slaan.  

Samenwerken aan de gezondheidszorg van de toekomst 

 
“Om deel te gaan uitmaken van een grotere organisatie was het voor ons cruciaal dat potentiële partners onze visie over het motiveren en engageren van medewerkers deelden. Met The Adecco Group en lokaal XPE Pharma & Science hebben we die partner gevonden ”, zegt Glenn Van Dael , Managing Director CMAST. 

CMAST wil een rol spelen op de uitbouw van de gezondheidszorg van de toekomst.  XPE Pharma & Science van zijn kant is een gevestigde waarde in het leveren van experten voor elke fase in de ontwikkeling van een geneesmiddel of product.

“Voor The Adecco Group biedt de samenwerking mogelijkheden om zijn activiteiten internationaal nog uit te breiden”  zegt Tom Van de Woestijne, Global Practice Leader Healthcare and Life Sciences bij The Adecco Group.