Adrivo verhuisd naar Wommelgem

adrivoAandrijfspecialist Adrivo uit Wilrijk is verhuisd naar Wommelgem. Michel Albertz zette zijn bedrijf pakweg een jaar geleden op maar zag de activiteiten al heel snel uit de pan swingen. Het ging zo snel dat het atelier in Wilrijk te klein werd.

“We wisten dat aandrijfsystemen in de brede regio een gat in de markt vormden, maar dat het zo’n vaart zou lopen, dat hadden wij zelf niet durven hopen. De gretigheid van de leveranciers én van de markt is ver boven verwachting. Daarom hebben we nood aan meer ruimte om onze voorraden verder uit te breiden. We hebben nu een pand gevonden waar we onze groeiambitie kunnen waarmaken op 600m². Hopelijk wordt dit ook snel te klein.”

Adrivo verdeelt riemoverbrengingen, koppelingen, remmen, kettingoverbrengingen, lagers, lagerblokken, lineairtechniek, pneumatiek, motoren, reductoren, rollen, trommels en wielen. De jonge start-up heeft hiervoor een top-team met productspecialisten ter beschikking, experten met jaren lange ervaring in de aandrijfwereld.

Grote namen uit de aandrijfwereld ondersteunen dit project en hebben hun vertrouwen in Adrivo bevestigd. Het gaat om merken als Optibelt, Rexnord, Schaeffler, Ringspann, Wippermann, SMC, KTR enz

In Wommelgem wordt nu aan draai- en freeswerk gedaan, er worden machinecomponenten gemaakt en lagers. De groep werkt voor heel uiteenlopende sectoren als de voedingssector, de voedingsbedrijven, de logistiek, de chemie, de steenkoolnijverheid enz. In de bedrijfshall worden transportrollen ineengestoken, aandrijfsystemen, keer- en kooitrommels, doorrolsystemen, trommelmotoren, motorrollen enz. De laatste tijd komen er zelfs bestellingen binnen uit het buitenland. Tot helemaal uit Slovenië.

De grote kracht van het bedrijf: kwaliteit in vakmanschap en precisie. “Weet je, transportbanden moeten altijd zonder problemen kunnen functioneren. Wij screenen in dit opzicht zorgvuldig onze leveranciers zodat wij altijd het beste materiaal binnenkrijgen.”