Nicole Van Ranst uit Boechout, tot nu 32 jaar actief als advocate, gaat het management versterken van Golazo Groep in Beringen. Vanaf 1 mei zal ze als Chief Corporate Officer het sportmarketingbureau van Bob Verbeeck bijstaan in de internationale ontwikkeling.

“Ik kijk ernaar uit om samen met het Golazo-team straks enthousiast mee de verdere uitbouw in goede banen te leiden”, zegt Nicole Van Ranst enthousiast.

Bestaande samenwerking bestendigen

Als advocate adviseert Nicole Van Ranst Golazo al meer dan 10 jaar bij het opzetten van diverse samenwerkingsverbanden en overnames.
Bob Verbeeck, CEO van Golazo Groep is tevreden: “Nicole Van Ranst heeft een belangrijk aandeel gehad in de internationale expansie van ons bedrijf. We tellen inmiddels twaalf kantoren in meerdere Europese landen. Dat vergt versterking van het internationale management.”

Met de overstap van Nicole Van Ranst van de advocatuur naar Golazo kan het bedrijf zich nog optimaler en professioneler organiseren voor de verdere ontwikkeling. “Ik heb haar in al die jaren leren kennen als een uitzonderlijke professional en een gedreven en sterke persoonlijkheid met een goed uitgebouwd internationaal netwerk. Die kwaliteiten kunnen wij als groep uitstekend gebruiken”, gaat Bob Verbeeck verder.

Wie is Nicole Van Ranst?

Nicole Van Ranst zal als Chief Corporate Officer verantwoordelijk zijn voor de interne werking, o.m. M&A, Finance, HR, ICT en juridische aangelegenheden. Bob Verbeeck blijft als CEO het boegbeeld van de groep. Hij zal de strategie van de groep, evenementen, sales en marketing voor zijn rekening blijven nemen.

Nicole Van Ranst (55j) is Licentiaat in de Rechten (UGent) en sinds 1986 advocate aan de balie van Brussel. Ze richtte in 1995 mee het advocatenkantoor Marx Van Ranst Vermeersch & Partners op. Van Ranst heeft zich gespecialiseerd in vennootschappen- en contractenrecht en begeleidde de voorbije decennia tal van fusies en overnames. Daarnaast nam ze in diverse organisaties en instanties beleidsverantwoordelijkheden op. Zo was zij o.m. lid van de Raad van de Orde van Advocaten, voorzitter van het Bureau voor Juridische Bijstand en lid van de Hoge Raad van Justitie. Internationaal was zij President van AIJA, International Young Lawyers Association. Momenteel is zij Officer van het Committee for Closely Held and Growing Business Enterprises van IBA (International Bar Association), een mondiale juristenorganisatie.

Nicole Van Ranst is klaar voor haar opdracht: “Door Golazo in de voorbije jaren bij te staan en door mijn andere werkzaamheden, die zich gaandeweg meer en meer op management concentreerden, groeide mijn belangstelling voor de dynamische internationale groep die Golazo is.”