aertssenHet Aannemingsbedrijf Aertssen uit Stabroek heeft een goed boekjaar 2013 achter de rug. Dat blijkt uit de resultatenrekening die neergelegd werd bij de Nationale Bank. De onderneming realiseerde liefst 76 miljoen euro aan bedrijfsopbrengsten. Daar werd een winst van 6 miljoen euro op gerealiseerd.

Aertssen heeft verleden jaar uitstekend gepresteerd. De cashflow werd met 15 miljoen euro meer dan verdubbeld. De winst ging zelfs maal drie. Toch moet enig voorbehoud aangetekend worden. De cijfers zijn voor een stuk vertekend door het feit dat in dat jaar verscheidene grote werven opgeleverd werden. Daardoor realiseerde Aertssen uiteraard extra inkomsten.

Dit neemt niet weg dat het bedrijf uit de Antwerpse Polder hoe dan ook sterk doorgaat op zijn elan. De bouwonderneming volgt in dit opzicht een langetermijnplanning waarbij bv. zwaar geïnvesteerd werd in de verdere uitbouw van de eigen studiedienst en de engineeringafdeling. Aertssen gaat bovendien ook doelgericht internationaal. In 2011 werd een eigen dochteronderneming opgericht in Frankrijk, in 2012 werd de eigen vestiging in Nederland operationeel.

Het familiebedrijf wordt aangestuurd door gedelegeerd bestuurder Greg Aertssen.