Alle hens aan dek voor de Tall Ships Races

tall ships raceZopas gingen in Antwerpen de Tall Ships Races van start. Nog tot zondag 10 juli meren ‘s werelds grootste en mooiste zeilschepen aan in Antwerpen. Verwacht wordt dat meer dan 500 000 bezoekers de niet minder dan 50 indrukwekkende schepen zullen bewonderen.
Sail Training International is de organisator van de Tall Ships’ Races 2016 die de steun heeft van Stad Antwerpen en de Haven van Antwerpen. STI is een erkend liefdadigheidsfonds dat jongeren een zeilavontuur wil laten beleven, ongeacht hun nationaliteit, cultuur, religie, geslacht of sociale afkomst.

Om dit grootschalig event in veilige banen te leiden laat de Antwerpse politie zicht ondersteunen met extra mankracht en technologie door SecurItas. Beide partijen coördineren de situatie op het terrein vanuit een gemeenschappelijke tijdelijke commandopost, waar de bewakingsbeelden gecentraliseerd worden. De agenten in de commandopost staan voortdurend in contact met politieagenten en hulpverleners die zich op het terrein bevinden.

Hoofdsponsor van deze prestigieuze zeilwedstrijd is Oyaya http://nl.oyaya.eu waarvan Sunny Europe http://portal.sunny.be het moederbedrijf is.
Oyaya – de naam staat voor blijdschap en vreugde – is een belevingsstore van 1 600 m2, een soort ‘luxeparadijs’ midden het haven gebied. Meer dan honderd merken horloges, juwelen, cosmetica, handtassen en andere accessoires vind je in de conceptstore aan Scheurweg 11 en op de webshop.

Op de vraag waarom Oyaya de TSR sponsort, antwoordt Stefan Venqueleir, Chief Innovation Officer: “Zowel de organisatoren van de Tall Ships Race als Oyaya streven naar beleving. TSR wil iedereen toegang geven tot het leven aan boord van unieke schepen. Met Oyaya willen wij iedereen toegang bieden tot ons uitgebreid gamma.”

In het voorjaar van 2017 zal Oyaya een nieuwe winkel in de Jezusstraat openen om een ruimer publiek te bereiken.