Vorige maandag meldden we dat het Stabroekse bedrijf Aertssen Group, gespecialiseerd in bouw en kraanverhuur,  het kraanverhuurbedrijf Michielsens uit Wijnegem overneemt. 

Intussen laat het bedrijf Allift Michielsens uit Deurne weten dat zij niet mogen verward worden met Michielsens uit Wijnegem.  

“De intentie tot verkoop van het kraanverhuurbedrijf NV Michielsens moet volledig los gezien worden van de activiteiten van allift Michielsens NV in Deurne” laat de zaakvoerder van dit laatste bedrijf, Lieve Michielsens, weten. Zij onderlijnt dat ze met haar bedrijf, allift Michielsens, de ingeslagen koers van groei en nieuwe investeringen onverminderd verder zet. Allift Michielsens NV is gespecialiseerd  in de verhuur, verkoop en het onderhoud van hoogwerkers, schaarliften, vorkliften en verreikers. 

“Kranen Michielsens wordt geleid door mijn broer Johan”, zegt Lieve Michielsens. Haar bedrijf, allift Michielsens wordt dus niet verkocht. 

Allift Michielsens beschikt tevens over een opleidingscentrum waar lessen worden gegeven om op een veilige en verantwoorde manier te kunnen werken met hoogwerkers.