Het bedrijf Aloca bvba uit Brecht, gespecialiseerd in burgerlijke bouwkunde heeft onlangs een nieuw pand gebouwd in de Ondernemerlaan in Brecht,  een uitbreiding op de reeds bestaande industriezone in de Ringlaan, nabij de op- en afrit van de E19. Aloca is een jong en dynamisch bouwbedrijf, dat opgericht werd in 2007, en voornamelijk actief is in de chemische en petrochemische sector.

Naast burgerlijke bouwkundige werkzaamheden, is Aloca gespecialiseerd in het vijzelen en verplaatsen van opslagtanks. Het bedrijf realiseert verder uiteenlopende renovatie- of nieuwbouwprojecten, waarvan civiele werken een belangrijk aspect vormen. Zo bouwt of renoveert Aloca ook tankparken, het voert allerlei betonwerken uit, het verricht graaf- en rioleringswerken, legt ondergrondse leidingen aan, doet opsporingen naar lekkages, enz.

Het bedrijf streeft ernaar om op lange termijn goede relaties relatie uit te bouwen met de klanten.

Om de opening van het nieuwe pand te vieren, worden klanten en relaties uitgenodigd. Om dit feestelijk gebeuren kracht bij te zetten, werd een eigen vermouth gedestilleerd, waarvoor beroep werd gedaan op Thomas Cuyvers, een bekend distillateur in de buurt.