Annelies Delmoitie verdedigt Antwerpse kansen

anneliesAnnelies Delmoitie van AnDless treedt vanavond aan als Antwerpse genomineerde voor de award Unizo Starter van het Jaar. Tijdens de Live Roadshow “Ik word mijn eigen baas” staat zij tegenover de andere provinciale kandidaten in de competitie om de nationale titel.

Annelies Delmoitie is een freelance administratief wonder en door haar ervaring en gestructureerde aanpak kan zij de processen van haar klanten vlotter laten verlopen zodat hun omzet wordt verhoogd. Door haar jarenlange ervaring in een multinationale omgeving is zij gespecialiseerd in marketing en sales. Annelies bezit een professionele bachelor Secretariaatsbeheer-Talen en een Erasmusdiploma voor haar studies te Parijs.

Belangrijk voor Annelies is de vertrouwensband met haar klanten : ze sluit eerst een contract af voor een inloopperiode en nadien voor onbepaalde duur voor een min. en een max. aantal uren per week. “Op regelmatige basis houden we dan evaluaties zodat we beide van elkaar kunnen leren en er zo een win-win ontstaat.”

Gevraagd naar haar drive voor ondernemerschap zegt Annelies “Ondernemer zijn betekent voor mij vrijheid. Ik kies mijn klanten en projecten die bij mijn DNA als ondernemer maar ook als persoon passen. Ondernemer zijn geeft mij ook een veel betere work-life balans. Ondernemen is geen 9-to-5 job, maar een job waar je voldoening uithaalt, en zoveel energie insteekt als je zelf wil en die nadien dubbel en dik terug “verdient”.”