‘Dubieus design’ is een gezellige beurs voor ‘vintage design’ in Antwerpen. U vindt hier mooie meubels en collector’s items van de jaren 50 tot nu. Alleen al de moeite om eens te gaan rondkijken. Maar niets mag u beletten om een waardevol stuk dat u erg bevalt ook daadwerkelijk op de kop te tikken. Een kroonluchter uit de jaren 50 bijvoorbeeld, of zo’n boekenrek van Tomado dat ooit nog op uw jeugdkamer hing maar sindsdien negens meer te vinden is. Of hebt u liever een schommelstoel van Eames of een Bertoia wire chair? U vindt het misschien op deze beurs die een groot aanbod heeft aan voorwerpen uit de jaren 50, 60, 70 …

Dubieus Design is een kleine, intieme markt die het moet hebben van sfeer en gezelligheid.  Zowel particulieren, verzamelaars, onlineshops als handelaars verkopen authentieke (serie)producten aan het grote publiek.

 

Op zaterdag 28 januari is de feitelijke verkoopmarkt open van 10.00 tot 18.00 uur.
Een van de standhouders is Atelier Solarshop, gevestigd in een voormalige winkel van zonnepanelen, vandaar de naam. Atelier Solarshop is gespecialiseerd in hedendaagse mode- en deco-collecties van jonge designers en artiesten.
‘Dubieus design’  is een initiatief van DESIGNCENTER | DE WINKELHAAK, een incubator voor creatief ondernemerschap in Antwerpen. Hun taakstelling is creatief ondernemerschap te simuleren. Naast een expositieruimte, lunchroom en designshop zijn er  gemiddeld 30 creatieve ondernemingen gehuisvest in een gespecialiseerd bedrijvencentrum. Er worden meer dan 75 ontwerpers begeleid.