Tijdens de negende auditronde van ‘Antwerp’s Most Brilliant’ behaalde Nadine Wijnants het kwaliteitslabel voor juweliers. Dit in 2014 gelanceerde label door Stad Antwerpen en AWDC mogen nu 22 juweliers, goed voor 24 juwelierszaken, voeren. Ook zeven heraudits vonden plaats. Gerhild Kirchner, Wim Meeussen Goudsmederij, Nico Taeymans, Joaillerie du Centre, Rembrandt Jordan, Roëll Jewellery en Studio TWEE mogen het label behouden.

Ontdek Antwerp’s Most Brilliant

Tijdens de Winter in Antwerpen van 11 tot en met 30 december 2017 kunnen bezoekers de 24 gelabelde zaken ontdekken in de Diamond Dome op het Koningin Astridplein. In deze schitterende constructie zal een 360 gradenfilm over diamant getoond worden: van mijn tot (ring)vinger. De Diamond Dome maakt deel uit van de campagne ‘In Antwerp we speak Diamond – Diamond Capital since 1447’.

22 juweliers en 24 juwelierszaken laten Antwerp’s Most Brilliant schitteren

Met de toevoeging van Nadine Wijnants aan het lijstje van Antwerp’s Most Brilliant-juweliers wordt nog maar eens bewezen dat Antwerpen een zeer divers aanbod heeft aan juweliers. Dat is niet verwonderlijk in een stad waar veel creatieve ondernemers actief zijn.
In totaal zijn er nu 22 juweliers die het label hebben, goed voor 24 juwelierszaken. De gelabelde juweliers bieden voor elke klant een gepast juweel: van haute joaillerie tot juwelen met parels en unieke stukken tot zeer aparte collecties met of zonder diamant.
Dankzij het kwaliteitslabel Antwerp’s Most Brilliant kunnen consumenten met vertrouwen kiezen uit het grote aanbod aan diamanten en juwelen in de Scheldestad. Enkel juweliers die aan strenge kwaliteitsnormen rond duurzaamheid, veiligheid, betrouwbaarheid, transparantie en service voldoen, kunnen het label immers halen. Om die kwaliteit te bewaken, is het label maar twee jaar geldig. Daarna volgt er een nieuwe audit.