ANTWERPEN/SCHILDE – Immodôme maakt meer en meer naam als immogallerij voor residentieel vastgoed met architecturale, historische en/of esthetische meerwaarde. Om die profilering kracht bij te zetten, opende het Antwerpse immobiliënkantoor een tweede vestiging in Schilde.

Op eigen houtje startte Isabel De Laet in 2014 Immodôme op. Na enkele maanden liet ze zich omringen door drie competente mensen waaronder haar man Alexander Heeren. Intussen telt het Antwerpse immobiliënkantoor vijf medewerkers en heeft het met kantoren in Antwerpen en Schilde twee sterke visitekaartjes.

Het hoofdkantoor op de Antwerpse Sint-Katelijnevest toont volledig de filosofie van het bedrijf: onder meer een lederen de Sede zetel en een marmercomposietenvloer van Bomarbre geven uniciteit en persoonlijkheid aan het interieur en de beleving van het kantoor.

“De nieuwe vestiging in de Kempischveldweg in Schilde ligt in dezelfde lijn, maar legt andere accenten met een art-deco barkast van gebroeders De Coene en originele zwarte vlinderstoelen van Arne Jacobsen”, zegt Isabel De Laet.

Uitbreiding van diensten

Samen met de opening van een nieuw kantoor lanceert Immodôme ook Dôme Events. Het gaat om architectuurwandelingen langs verschillende historische wijken. Naast een erkende gids en erfgoedonderzoeker loopt er ook iemand van Immodôme mee om de groep extra informatie te verschaffen over de vastgoedmarkt in de buurt.

“Mogelijkheden om musea te bezoeken zijn er genoeg, maar op het vlak van architectuur ontbreekt er wat in het aanbod. Met Dôme Events spelen we daarop in. Er zijn routes in wijken in en rond Antwerpen, zoals Den Brandt, Te Boelaerpark en Pulhof. Met onze tweede vestiging in Schilde gaan we binnenkort ook wandelroutes in het noorden van Antwerpen en de Kempen aanbieden.”