Assur-Invest breidt verder uit

assurAssur-Invest, dat nu al een bank- en verzekeringskantoor uitbaat in Oostmalle en Schilde, heeft F&F Verzekeringen uit Westmalle overgenomen. Zaakvoerder Frank Raymakers van F&F blijft aan boord. Eind dit jaar worden de verzekeringsactiviteiten van Assur-Invest afgesplitst van de bankkantoren en ondergebracht in een nieuw pand in Westmalle.

“Schaalvergroting ligt aan de basis van deze samenwerking”, legt Stefan Verlinden, gedelegeerd bestuurder van Assur-Invest, uit. “We moeten almaar meer investeren in IT-infrastructuur. Wanneer je die investeringen kan spreiden over meer klanten, worden die beter betaalbaar. Tegelijk staan onze marges onder druk.”

Assur-Invest is tegelijk een onafhankelijke verzekeringsagent en een kantoorhouder voor AXA-bank in Oostmalle en Schilde. Door de verregaande specialisatie binnen beide activiteiten, worden die later dit jaar ontdubbeld. “Onze verzekeringsspecialisten verhuizen vanaf 1 januari 2016 naar ons nieuw kantoor in Residentie Maalberg aan de Antwerpsesteenweg in Westmalle”, zegt Stefan Verlinden. “Onze bankactiviteiten met de focus op kredieten en beleggingen blijven onder de naam AXA in Oostmalle en Schilde.”

Assur-Invest heeft na de overname veertien mensen in dienst.