Atlas Copco Rental Europe heeft recent het Franse verhuurbedrijf Location Thermique Service overgenomen. Dit bedrijf verhuurt stoomketels voor industriëel gebruik. Dit komt er concreet op neer Atlas Copco voortaan deze stoomketels in zijn verhuurpakket heeft.  

Het Franse verhuurbedrijf Location Thermique Service of LTS is gebaseerd in Carvin (vlakbij Rijsel, Frankrijk). Het verhuurt stoomketels voor industriële processen als productie, energie, chemie en olie en gas.

De ketels zijn specifiek ontworpen voor verhuurtoepassingen. Dit sluit aan op de manier van werken van Atlas Copco Rental. Ook hun machines zijn ontwikkeld met het oog op tijdelijke projecten.

Stoomketels, met een debiet van 1,3 t/h tot 16 t/h maken vanaf nu deel uit van de Rental verhuurvloot. Ze bieden hierbij meer dan alleen de machines: in functie van de toepassing worden nodige accessoires zoals watertanks, verhitters, drukregelaars, slangen, leidingen etc. voorzien. Daarnaast kan Atlas Copco Rental zoals steeds alle extra services zoals transport, installatie en zelfs ontwerp in 3D verzorgen.