ATG-van Dijck zoekt bijkomende specialisten

atgATG-van Dijck zoekt bijkomende vakmannen. Het bedrijf uit Merksem is gespecialiseerd in de revisie van ventielen. “Goed opgeleide valvetechnici of regeltechnici mogen zich hier onmiddellijk komen aanbieden”, zegt zaakvoerder Peter van Dijck. “Enige ervaring in de branche geeft vanzelfsprekend een voetje voor.”

Peter van Dijck zette zijn firma zo’n 20 jaar geleden op. Hij had enkele jaren knowhow opgedaan in de revisie van kleppen, had een goede opleiding gehad en zag in het faillissement van een firma in de branche de kans om zelf het initiatief in handen te nemen. “Wij zijn onderhand een vaste partner geworden voor de petrochemie, de farma, de staalindustrie, de scheepvaart, de papierbedrijven enz. Het loopt hier vrij goed. Wij kunnen dan ook enkele extra handen gebruiken”, zegt Peter van Dijck.

ATV-van Dijck
revisioneert regelventielen, veiligheidsventielen, kogelafsluiters, dichtingen, overdrukventielen enz. De Merksemse firma wordt in dit opzicht geregeld betrokken bij shutdowns van productie-installaties en kan zijn klanten een totaalpakket aanbieden. “Omdat wij de wereld van de ventielen kennen als geen ander doen we ook aan verkoop. Wij hebben vele merken in huis en kunnen putten uit een breed assortiment.”

De firma uit Merksem stelt vandaag acht mensen tewerk. “Bijkomende specialisten vinden is zeker niet makkelijk”, zegt Peter van Dijck nog. “We moeten werkelijk alle registers open trekken om de nodige kandidaten te kunnen vinden. Wij duimen.”