B&B Locks verhuist van Wijnegem naar Wommelgem

B&B LocksB&B locks verhuist met zijn kantoren en productie van Wijnegem naar een nieuw pand in Wommelgem. B&B Locks is specialist in veiligheidssloten. Het heeft enkele zeer prestigieuze klanten, zoals het Internationaal Gerechtshof in Den Haag en de Saoedische ambassade in Amman. Het is een familiebedrijf dat in de jaren tachtig de technologie ontwikkelde voor de elektrische veiligheidssloten. Het bedrijf heeft altijd bewust gekozen voor een nichemarkt. De Technilock sloten voldoen nog altijd aan de vereisten van de banksector.  

Technilock werd B&B Locks

Met Technilock optimaliseerde het familiebedrijf in de jaren tachtig de technologie van het elektrische slot voor veiligheidsdeuren. Dankzij die keuze voor een nichemarkt – elektrische veiligheidssloten – slaagde het bedrijf erin om hoge kwaliteit te leveren.
In 2000 verkocht het bedrijf zijn Technilock-merknaam. B&B Locks werd de nieuwe bedrijfs- en merknaam. VElektrische sloten voor elke sector

Vandaag rekent de banksector nog altijd op de hoogwaardige technologie van B&B Locks.  Maar ook gevangenissen, bedrijven, juwelierszaken, musea, faculteiten en gebouwen voor de zorgsector zijn goede klanten.