Yusen Logistics (Benelux) B.V. uit Ridderkerk (NL) met vestiging in Antwerpen-Beveren heeft dinsdag de benoeming bekend gemaakt van een nieuw lid van de Board of Directors. De Belg Bruno Jacques (44) zal binnenkort bij Yusen Logistics in dienst treden als Managing Director voor de Benelux en de Nordics.

Piet Boogaard, nu nog managing director van Yusen Logistics Benelux: “Wij zijn verheugd Bruno Jacques te kunnen verwelkomen bij Yusen Logistics. Bruno brengt meer dan 12 jaar ervaring als managing director mee en staat in de markt bekend om zijn consistent beleid en zijn belangrijke rol bij het stimuleren van groei.”

Op 25 juni 2018 neemt Bruno Jacques de fakkel over van de Nederlander Piet Boogaard die zich na de introductieperiode van Bruno Jacques volledig zal concentreren op zijn rol als Regional managing director North Europe voor Yusen Logistics (Europe) B.V.

Bruno Jacques brengt inderdaad heel wat ervaring mee. Hij heeft er dan bijna negen jaar dienst als managing director België en Luxemburg bij Panalpina op zitten. Daarvoor was hij actief als managing director en in andere directiefuncties, zowel in sales als in operations, bij DSV Solutions, ABX Contract Logistics, Exel en DHL.

Het wereldwijde hoofdkantoor van Yusen Logistics is in Tokyo gevestigd. De Yusen Logistics organisatie in de Benelux omvat in totaal 14 vestigingen verdeeld over Nederland, België, Luxemburg, alsook Frankrijk en Zweden. In totaal werken bij Yusen Logistics Benelux ruim 800 medewerkers.