Beveiligingsfirma ‘Secure Link’ steekt een tandje bij.

secure-linkBeveiliging tegen allerlei cybergevaren is een groeisector, dat hoeft geen betoog. Naarmate digitalisering, zowel privé als professioneel een alsmaar hogere vlucht neemt, neemt ook de vraag toe om uw vaak kostbare data te beschermen en  uw computers virusvrij te houden. Secure Link komt nu met een update van haar SOC, haar Security Operations Center om hedendaagse cyberdreigingen nog beter het hoofd te bieden.

Om de opwaardering naar een hogere beschermingsgraad te onderstrepen verdwijnt de naam SOC en worden het voortaan ‘Cyber Defense Centers’ of CDC’s. Met dit systeem wordt hoe langer hoe meer proactief gewerkt. Om een oude volkswijsheid te gebruiken wil dat zeggen dat het beter voorkomen is dan genezen.

“We zien onszelf als een ‘thought-leader’ in ons veld,” zei Frank Staut, de CTO van SecureLink Group, “en we zijn voortdurend bezig met het verbeteren en verder ontwikkelen van onze oplossingen en diensten, in overeenstemming met de eisen van onze klanten. Deze laatste ontwikkeling is een belangrijke stap om aan te tonen dat wij alles in het werk stellen om cybermisdaad steeds te slim af te zijn.”
SecureLink werkt op maat van de klant. Daarom wordt  eerst het bestaande beveiligingssysteem van die klant geëvalueerd. Vervolgens wordt gekeken hoe dat bestaande systeem kan worden aangepast om tot een optimale oplossing te komen. Het uiteindelijke doel is om een oplossing aan te bieden die de klant in staat stelt zijn zaken te verrichten op een veilige manier. Het doorlopen van deze verschillende stappen zorgt voor een 360°-aanpak op vlak van beveiliging.
Secure Link is opgericht in 2003. Het bedrijf telt meer dan 550 medewerkers verspreid over verschillende vestigingen in België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Zweden en Noorwegen.