Bimba y Lola in Antwerpen

bimbaHet moeten niet altijd Zara, Berhska, Stradivarius of Blanco zijn. Met Bimba y Lola kwam een zoveelste Spaanse keten de Antwerpse modescène versterken. Bimba y Lola opende een nieuwe vestiging aan de Antwerpse Huidevetterstraat 19.

De Spaanse modeketens zijn nog altijd in volle opmars. Ze veroveren in versneld tempo de internationale winkelstraten. Uxia en Maria Dominguez hebben in dit opzicht Antwerpen uitgezocht als uitvalsbasis naar de Belgische markt. Ze kozen voor de omgeving van de Huidevetterstraat omdat er daar nogal wat internationale merknamen gevestigd zijn.

Bimba y Lola is een vrij jong merk dat zich vooral oriënteert naar vrouwen tussen de 25 en de 45. Het aanbod aan jurkjes, accessoires, juwelen, schoenen en badpakken is vrij klassiek maar toch ook echt modern. De Antwerpse winkel telt twee verdiepingen en biedt het hele assortiment van de Spaanse keten aan.

Bimba y Lola is vandaag al vertegenwoordigd in liefst 18 landen. Dit terwijl het bedrijf uit Bilbao hooguit negen jaar oud is…..