Het on-linewarenhuis bol.com heeft een originele manier bedacht om zichzelf met Valentijn speciaal in de verf te zetten. Met de actie ‘geef jezelf cadeau met #PakjeLiefde’ kan je namelijk jezelf cadeau geven aan je geliefde.  Een speciale doos waarin je jezelf kunt verpakken als  persoonlijke valentijnscadeau. Die doos krijg je gratis als je wat koopt in de valentijnswinkel van bol.com. De Antwerpse fietskoerier Parcify helpt bol.com om deze liefdevolle cadeautjes in Antwerpen, Brussel en Gent te bezorgen. Zij doen dat waar je je ook bevindt in de stad. Om de bijzondere doos onder de aandacht te brengen bij cupido’s, zullen er morgen heel wat Parcify fietskoeriers door de Antwerpse binnenstad fietsen, voor de gelegenheid uitgedost als #PakjeLiefde.

Het voorbije weekend kon je dus Parcify-fietskoeriers zien passeren langs onder meer het Museum van Schone Kunsten, het Noorderterras, de Grote Markt, het MAS en het Havenhuis.

De stunt is opgezet om het samenwerkingsverband tussen bol.com en Parcify onder de aandacht te brengen. Bol.com werkt voor de bezorging van pakketjes in België nu al samen met PostNL en met Bpost, voor de bezorging bij een aantal Belgische afhaalpunten. Het on linebedrijf wil klanten nu ook de keuze geven om hun pakketje te laten bezorgen op de plek waar ze dat zelf wensen. En dat is dan waar de fietskoeriers van Parcify in beeld komen.