Aan de derde editie van Boost-Me, het internationaal groeitraject van Netwerk Ondernemen vzw uit Antwerpen, nemen zeven bedrijven met hoofdkantoor in Vlaanderen deel waarbij ze gedurende zes maanden aan hun groeistrategie werken.

Gert Gijbels, Afgevaardigd Bestuurder Netwerk Ondernemen: “Voor deze derde editie hebben we bewust gekozen om het internationale gedeelte van het traject te laten plaatsvinden in Parijs. Netwerk Ondernemen maakt deel uit van de internationale organisatie Réseau Entreprendre waarvan de roots in Frankrijk liggen. De zeven deelnemers kunnen zo gericht contacten leggen met investeerders, potentiële klanten en bedrijven in Parijs.”

Boost-Me: een programma op maat van elke deelnemer

Wie de zeven bedrijven zijn afkomstig uit diverse sectoren vind je op de website www.boost-me.be. Uit de provincie Antwerpen is dat Madzuli Agency uit Mechelen. Tijdens het Boost-Me traject zal Kevin Geets van Madzuli door Netwerk Ondernemen en door diverse experten en ervaren ondernemers begeleid worden in het uitrollen van zijn internationale ambitie.

Hoe beter de deelnemers zich voorbereiden, hoe meer het traject op maat kan zijn. “Wij zijn facilitator en zorgen voor de juiste connecties en de juiste experten maar het is aan de kandidaten om echt concreet duidelijk te maken waar ze nood aan hebben. Het is een tweerichtingsverkeer om optimaal resultaat te behalen”, zegt Gert Gijbels.

Boost-Me richt zich op bedrijven die internationaal willen schalen met een product-market fit in de thuismarkt. Het zijn beloftevolle en bewezen start-ups die de sprong maken naar scale-up. De minimum vereisten tot deelname aan de derde editie waren o.m.:
– minimum omzet van 100K EUR of opgehaald kapitaal van minimum 250K EUR
– ambitie om team te laten groeien naar 5 FTE (incl freelancers pro rato gerekend) op korte termijn
– deelname fee van 490 EUR.

Bedrijven die zich kandidaat willen stellen voor de komende edities van dit groeitraject, houden best de website in het oog of kunnen een mail sturen naar info@netwerk-ondernemen.org .
Naast het Boost-Me traject begeleidt Netwerk Ondernemen ook scale-ups gedurende twee jaar. Zij krijgen een ervaren ondernemer als mentor toegewezen met wie ze maandelijks samenzitten.

Over Netwerk Ondernemen vzw

Netwerk Ondernemen vzw is een netwerk van bedrijfsleiders die belangeloos een langdurige, kwaliteitsvolle begeleiding geven aan groeibedrijven of overnemers. De organisatie maakt deel uit van Réseau Entreprendre dat in 1986 in Frankrijk werd gecreëerd door André Mulliez, destijds CEO van de Phildar Groep. Zijn motto ‘om jobs te creëren, moeten we ondernemers creëren’ leeft nog steeds verder. Netwerk Ondernemen heeft 113 kantoren, verspreid over tien landen, telt in Vlaanderen 106 leden-ondernemers en begeleidt momenteel 58 groeibedrijven en 62 personen. Tot op heden creëerden de Laureaten van Netwerk Ondernemen maar liefst 372 jobs.