Bronzen award voor Intratuin in Zwijndrecht

tuinZe hadden het allicht niet verwacht maar toch…. Het tuincenter Intratuin uit Zwijndrecht heeft bij de uitreiking van de Garden Centre Awards dan toch nog een bronzen ereplak behaald. Verleden jaar kreeg het bedrijf al de gouden award. Die ging dit jaar overigens naar de collega’s uit dezelfde groep uit Olen.

Alex Fexis en zijn ploeg mogen er best trots op zijn: de vakjury en een mystery shopper hebben het tuincenter uit Zwijndrecht tijdens de nocturne van de vakbeurs Green Expo in Flanders Expo in Gent opnieuw bekroond. Kwaliteit en presentatie van de tuinproducten, de klantenbelevenis en de klantvriendelijkheid waren net zoals de communicatie met de klant de belangrijkste beoordelingscriteria bij de toekenning van de awards.

27 ingeschreven tuin- en plantencentra uit zowel Vlaanderen, Wallonië en het hoofdstedelijk gewest Brussel hadden zich aangemeld om hun groenzaak te laten screenen

De twee vestigingen van Intratuin uit Zwijndrecht en 0len maken deel uit van een Nederlandse groep en doen het binnen de organisatie alvast uitstekend. Zowel in Zwijndrecht als in Olen worden tuinproducten in hun brede omgeving geplaatst. Het gaat dan om bloemen, tuininrichtingen, vijvers, tuinplanten, kooktoestanden, woondecoratie, planten enz.

Intratuin heeft ook nog vestigingen in Aarschot en Lovendegem.