BERCHEM/WOMMELGEM – BTV en Bru Systems maken op donderdag 21 juni kans op een transportprijs tijdens de tweede editie van Best of Van. BTV is genomineerd voor de award van beste wagenparkbeheerder, Bru Systems voor die van beste opbouwer.

Best of Van verenigt de Belgische gemeenschap van de lichte bedrijfswagen en is erop gericht om de LCV-sector een positief imago te geven door zijn beste vertegenwoordigers in de prijzen te zetten. De wedstrijd is een organisatie van Transportmedia en Febiac met de steun van Touring en Traxio.

Er zijn prijzen voor de Best Dealer Van, Super Best Dealer Van, Best Innovation Van, Best LCV Manager, Best Professional Van, Best Professional Pick-up en Best Fleet Owner Van. In die laatste categorie behoort BTV uit Berhcem tot de genomineerden. Bru Systems uit Wommelgem dingt mee in de categorie van Best Innovation Van.

Antwerpse kanshebbers

BTV voert technische controles uit op machines en installaties, zodanig dat bedrijven en particulieren in orde zijn voor een keuring. Er werken 430 medewerkers verspreid over 12 vestigingen in België.

“Nationaal tellen wij een vloot van 330 wagens. Daarbij kiezen we voor Renault, aangezien wij al tientallen jaren een aangename samenwerking hebben met Garage Ooms in Wilrijk. Dat geeft mogelijkheden in prijsonderhandeling, maar ook in ondersteuning naar onderhoud en dergelijke”, zegt Alexandre Lambert, actief in het fleet management bij BTV.

BRU Systems Bedrijfswageninrichting kan beste opbouwer worden. Het bedrijf uit Wommelgem werd in 2009 opgericht en biedt alles aan van uitrusting en materiaal voor bestelwagens, gaande van binneninrichting op maat tot belettering.