Campus Recruitment heeft 100 jobs in aanbieding

campusBinnen enkele weken komen er heel wat pas afgestudeerde young potentials op de arbeidsmarkt. Daarom lanceert het HR-bedrijf Synergie een nieuwe divisie die als Campus Recruitment in de markt gezet wordt.

Dit segment richt zich specifiek op de tewerkstelling van bachelors en masters die afstuderen. Synergie Campus Recruitment beschikt vandaag in dit opzicht over een database van meer dan 6000 young potentials die op zoek zijn naar een carrièrestart.

Om de divisie extra te ondersteunen werkt het bedrijf met specifieke rekruteringscampagnes via de social media, zodat de doelgroepen nog beter kunnen bereikt worden. Synergie zet zet Synergie Campus Recruitment ook in de kijker op synergiejobs.be Op die manier komen meer dan 100 jobs rechtstreeks in de aanbieding.

Synergie zet dagelijks meer dan 5000 mensen aan het werk. Met de nieuwe divisie Campus Recruitment wil het bedrijf de hoger opgeleide afgestudeerden nieuwe kansen bieden om snel een interessante eerste werkervaring op te doen. Synergie maakt deel uit van de internationale HR-groep Synergie en heeft in België 60 vestigingen. Het bedrijf opereert vanuit de Antwerpse Desguinlei.