Certificaat voor accountantskantoor VDV

krisHet accountantskantoor VDV consultants kan sinds kort een ISO 9001 certificaat voorleggen. VDV kreeg de erkenning na een strikte auditprocedure.

Hiermee gaat VDV consultants een stap verder dan de eisen opgelegd door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten. Het accountantskantoor realiseert op die manier een permanente controle en bijsturing van haar bedrijfsprocessen. Vennoot Kris Diels: ‘Deze erkenning is voor onze klanten een garantie voor de toekomst. We zijn dan ook echt trots op het feit dat we dit certificaat behaald hebben.’

VDV consultants is een gespecialiseerd accountantskantoor gevestigd in het centrum van Antwerpen en richt zich hoofdzakelijk tot ondernemers en vrije beroepen. Het kantoor werkt voor KMO’s, vrije beroepen, actieve en passieve holdings, patrimonium- en vastgoedvennootschappen, filialen van buitenlandse ondernemingen, managementvennootschappen, VZW’s en  private stichtingen.

Het ISO 9001:2008 certificaat is een internationale standaard voor kwaliteitsmanagement: elk proces in de organisatie wordt gescand. De nadruk ligt daarbij op klanttevredenheid, kwaliteitszorg en continue verbetering. In een notendop betekent dit: ‘zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het’. “Het certificaat bevestigt onze voortdurende inspanningen om kwalitatieve dienstverlening aan onze klanten te bieden” , zegt Kris Diels.