Takeaway.com heeft opnieuw de Best Restaurant Awards uitgereikt aan de meest populaire bezorgrestaurants van België. Chicken Phone mag zichzelf het best beoordeelde bezorgrestaurant in Antwerpen van 2017 noemen, gevolgd door Pizza Slice en Couscousbar.

Chicken Phone zaakvoerders, Jessica Wyten en Siegfried – Sigi- Gastmans: “We hebben niet veel promotie gemaakt voor de wedstrijd van takeaway.com en waren dus verbaasd toen we te horen kregen dat we de prijs gewonen hadden. Natuurlijk zijn we hier heel blij mee en gaan we er nu wel mee stoefen! We vinden het super om te horen dat we geapprecieerd worden door onze klanten en denken dat deze erkenning ons helpt om verder te groeien.”

Maandelijks bestellen honderdduizenden Belgen een bezorgmaaltijd via Takeaway.com. Op basis van de klantbeoordelingen selecteert Takeaway.com elk jaar de beste restaurants per stad en per categorie. Hierop konden klanten stemmen tijdens de verkiezing van de Best Restaurants Awards 2017. 
Ook per categorie vielen verschillende Antwerpse zaken in de prijzen: Italiaanse pizza: Pizza Slice – Marokkaans: Couscousbar – Internationaal: Poké Bowl – Turks: Mehtap en Chinees: Golden Dragon.

Pizza blijft troef, maar wereldkeuken is in opmars

Bij meer dan de helft van de Belgische stadswinnaars staat pizza op het menu. Opvallend is de toenemende voorkeur voor de Turkse, Marokkaanse en Egyptische keuken.
De volledige lijst van de winnaars per stad en per categorie kan je hier bekijken.
De Aziatische keuken van Mister Wok uit Sint-Niklaas werd bekroond met de nationale Best Restaurant Award 2017. 

Over Takeaway.com

Het op Euronext Amsterdam beursgenoteerde Takeaway.com, moederbedrijf van Takeaway.com België, is de grootste online eten-bestelsite in continentaal Europa en Vietnam. Het bedrijf brengt consumenten en restaurants samen via haar platform. Met ongeveer 31.000 aangesloten restaurants biedt Takeaway.com een grote variëteit aan eten. Het bedrijf werkt voornamelijk samen met bezorgrestaurants. Daarnaast biedt Takeaway.com een bezorgservice in 24 Europese steden voor restaurants die zelf niet bezorgen.