BRECHT/WIJNEGEM – Elke week worden twee bedrijfsleiders tegenover elkaar geplaatst. Aan de hand van open vragen leren ze elkaar beter kennen tijdens een Blind Date Bizz. Christophe Timmermans van Alfa Fish en Danny Rombouts van Monitor Personeelsadvies zetten zich deze week aan onze tafel.

Christophe Timmermans geeft, samen met zijn broer Steven, leiding aan visgroothandel Alfa Fish uit Brecht. Tot voor kort ging dat bedrijf als Roem der Kempen door het leven ging. “Ik ontmoet graag mensen uit andere sectoren omdat ik uit ervaring weet dat ik daar de beste ideeën uithaal”, zegt hij. En dan heeft hij geluk want Danny Rombouts is managing director van Monitor Personeelsadvies. De onderneming uit Wijnegem houdt zich bezig met werving, selectie en outplacement.

Het duo blikt meteen terug op hun carrière. Danny Rombouts geeft daar een interessant weetje mee. Zo is hij in 2000 begonnen als ondernemer op het moment dat zijn vrouw hoogzwanger was. Het bedrijf is dus even oud als zijn dochter. Christophe Timmermans zet dan weer zijn eerste stappen in het ondernemerslandschap.

Bekijk hier alle video's van Made in Antwerpen.