Clairfield opent kantoor in Wilrijk

davidjeDe internationale consultancygroep Clairfield heeft een eigen kantoor geopend in Antwerpen. Het wordt geleid door David Theys. Clairfield is gespecialiseerd in corporate finance zoals fusies en overnames en in financieringsadvies.

Met het toetreden van David Theys als vennoot heeft de groep zijn posities aanzienlijk versterkt. David Theys is immers toegespitst op telecommunicatie, technologie en media. Hij was voorheen actief in nagenoeg heel Europa en beschikt daartoe over een breed netwerk aan relaties met investeerders. Vanuit zijn kantoor aan de Sneeuwbeslaan in Wilrijk zal hij de klanten van Clairfield begeleiden in de meest uiteenlopende dossiers.

Het afgesloten boekjaar 2015 was voor Clairfield Benelux overigens een heel opmerkelijk jaar. In november jl. werd de grote PPP-transactie Brabo twee afgesloten. Brabo twee is een contract dat aanbesteed werd door De Lijn, de stad Antwerpen en het Vlaams Agentschap Wegen en Verkeer met oa. tramwerken, een ondergrondse garage, een tunnel, een herconfiguratie van straten, lanen en pleinen in het centrum van Antwerpen. Clairfield werkte daarbij het financieel model uit.

Daarnaast werd Clairfield ook geselecteerd als lid van het consortium Star om de Belgische overheid en GPIM te adviseren met betrekking tot hun belangrijkste participaties in oa. BNP Paribas, Belfius, BPostn Proximus, een verzekeringsmaatschappij, de Nationale Loterij en de luchthaven van Zaventem.