Cloud Communications, een startup in internet-telefooncentrales voor bedrijven en organisaties, brengt nieuwe investeerders in de raad van Bestuur.

Die investeerders brengen 1 miljoen extra kapitaal binnen. Het bedrijf wordt ook omgevormd van een BVBA naar een NV. Bij VoIP-telefooncentrales worden de telefoons rechtstreeks aangesloten op het internet.

Cloud Communications heeft sinds zijn ontstaan in 2014 zijn omzet jaarlijks kunnen verdubbelen. De Vlaamse B2B telecom-operator heeft onder zijn klanten o.m. de volledige Scholengroep GO! Provincie Antwerpen.

Als basis voor de komende groei werd recent in een eerste kapitaalronde 1 miljoen euro opgehaald. Cloud Communications positioneert zich vanaf nu als nieuwe entiteit: Cloud Group NV. Meteen wordt ook het team uitgebreid en zal er worden geïnvesteerd in nieuwe innovatieve producten.

Nieuwe mensen in raad van bestuur

‘Niet alleen het kapitaal maar ook de jarenlange ervaring van de nieuwe raad van bestuur, maakt dit alles mogelijk’, aldus Pieter Roelants, gedelegeerd bestuurder.

Naast groeicoach Patrick Van Roey (BAN-Vlaanderen) werden Nico Weymaere (voormalig Technisch Directeur en Bestuurslid Telenet) en Jan Geets (voormalig Commercieel Directeur Isabel) betrokken in deze kapitaalverhoging. Zij brengen niet alleen verse financiële middelen in maar zullen ook strategisch advies geven.

‘De in eigen huis gebouwde cloud telefooncentrales, bieden meer dan enkel een belangrijk financieel voordeel voor onze klanten. We bieden tevens een complete telefonie-oplossing aan die de communicatie, interne werking en organisatie van de klant toekomstgericht optimaliseert’ aldus Mike Mol, Sales Director.

Cloud Group NV heeft recent zijn hoofdzetel verhuisd naar een nieuw kantoor in Antwerpen..