De Berchemse koffiebar TOKO139 wordt de vijfde Antwerpse koffiebar die de deuren opent voor Coffee & Coach.

Dit is een initiatief van de coaching-organisatie Werk met Zin om de drempel naar coaching te verlagen. De coach in kwestie is Marieke Genard. Haar eerste sessie vindt plaats op woensdag 24 januari. Nadien is ze om de twee weken te vinden in TOKO139 voor een gratis kennismakingsgesprek. 

Coaching voor verschillende doelgroepen

Werk met Zin organiseert sedert enkele jaren loopbaan- en andere coaching voor werknemers, zelfstandigen, studenten en organisaties. Het team is over heel Vlaanderen actief. 26 ervaren coaches beantwoorden vragen rond het werk of studies met een menselijke en persoonlijke aanpak, op maat van de deelnemers.

In Antwerpen is Coffee & Coach bijzonder in trek, met sessies in de koffiebars Café Kamiel, Boelens & Cole, Viggo’s en September in Borgerhout. Marieke Genard, loopbaancoach en zaakvoerder bij Werk met Zin: “We hebben de kennismakingssessies Coffee & Coach in het leven geroepen om de drempel naar coaching te verlagen. Heel wat mensen komen naar ons toe met een vraag. Sommigen kunnen we ter plekke verder helpen, anderen kiezen nadien om in onze eigen coachingslokalen het gesprek verder te zetten”.