ColourYourLife helpt professionaliseren

christelKom je professioneel over of lijk je nogal ouderwets? Dat heeft veel met kleur, stijl en imago te maken. Christel Van Roey zette met ColourYourLife een eigen bedrijfje op dat zijn klanten begeleidt bij de juiste keuzes naar een perfect uiterlijk.

Het uiterlijk bepaalt in grote mate commerciële successen op de markt. Of failures. De uiterlijke verzorging en de omgangsvormen geven een richting aan. Dat maak je zelfs op het web mee. Nogal wat klanten gaan geregeld eerst het web afzoeken op digitale informatie naar hun leveranciers. De manier waarop mensen op het web overkomen kan bepalend zijn bij commerciële beslissingen.

Met ColourYourLife biedt de Antwerpse Christel Van Roey haar klanten een persoonlijke make over aan. Met een professionele kleuranalyse, een stijlanalyse of een imago onderzoek. De juiste kleding en de juiste stijl geven aan hoe je professioneel in het leven staat. Christel gaat daartoe samen met haar klanten op shopping. Werkt met hen een kleurenpas uit en ruimt desnoods ook nog eens thuis de kleerkast op. Ze doet dit zowel individueel als in workshops met verscheidene geïnteresseerden.