Anouk Taeymans

Anouk Taeymans

Van 1 tot 31 december wordt het vroegere Habitat-pand van de eerste verdieping Grand Bazar, Groenplaats, gevuld door A Better Blend.

Wanneer je drie (interieur)-architecten met elk een eigen inventief merk samenbrengt, ontstaat er een vleugje magie in de gedaante van een alweer nieuwe frisse (con)temporary concept store.
De idee voor ‘A Better Blend’ komt van het trio Anouk Taeymans, Sofie Vertongen en Sophie Peelman.

Anouk Taeymans is burgerlijk ingenieur-architecte. Anouk is een onderneemster met een ontembare drang om te creëren: van de innovatieve designplanken Myshelf tot het modelabel met humor #Bitchplease. Anouk is ook gekend als de designexperte van ‘Baksteen in de Maag’ en ‘Ons Eerste Huis’ op VIER.

Phyt staat voor de webshop van Sofie Vertongen die epifyten verkoopt. Dat zijn kleine stekelige plantjes – geen cactussen – zonder pot en aarde.
Epifyten hebben geen aarde nodig, omdat het planten zijn die eigenlijk op andere planten groeien. Daarom hebben ze een korte wortel en hebben ze maar een klein beetje water nodig. Ze kunnen maanden tot zelfs jaren meegaan en vermenigvuldigen zich soms ook.

Sternum is het ambachtelijk juwelenmerk van architecte Sophie Peelman met een krachtig en minimalistisch design. Sophie experimenteert graag met materialen, pure lijnen en geometrische vormen.

Naast de eigen producten, brengt het trio een selectie merken die samen een mooi, esthetisch en uitgepuurd geheel vormen:  Furnified, RE-DO papers, SMEG, Haloled, Clover Gin, Luxury for Men, Self, Kontour, enz.
De conceptstore wil met zijn aanbod een tegengewicht bieden voor de chaos in de meeste winkels tijdens de feestdagen.