Contribute Group uit Edegem organiseert zijn Summer of Technology ofwel #SOT17. Iedere dinsdag en donderdag in juli en augustus houdt Contribute Group in The Oaks Academy in Kontich gratis workshops voor aanhangers van digitale transformatie, senior developers, beslissingnemers, innovators en managers.

Dit ‘techfestival’, zonder muziek maar met gratis seminaries en workshops, wil de vinger aan de pols houden in de revolutionaire digitale wereld. 20 keer wordt een groep gelijkgestemden uitgedaagd om kennis op te doen, innovatie te ontdekken en co-creatief te denken.

Bedoeling van het techfestival is bewustmaking te creëren rond innovatie en technologie, met topics als artificiële intelligence, IoT, project management, UX design, mobiel en slim front-end en back-end development. Zowel managers en innovators als technische profielen zijn welkom.

Op 13 september is er nog een extra sessie Blockchain to business geprogrammeerd, een echt B2B event voor business users en managers.

Gerrit De Kepper, managing partner van Contribute Group en co-founder #SOT17: “Om deel uit te maken van het IT-ecosysteem is het belangrijk dat je informatie deelt. Dat merkte ik een aantal jaren geleden in Nederland. Daar heerste, meer dan in ons land, een open cultuur rond kennisdeling. Die cultuur zijn we zelf gaan toepassen. Kennisdelen via #SOT17 of andere seminaries en B2B-events heeft ons de voorbije jaren zeker geen slechte ervaring opgeleverd, in tegendeel. In tien jaar tijd zijn we van een startup met zeven mensen gegroeid naar een bedrijvencluster met meer dan 250 mensen.”