Copandi Vastgoed mag dan wel zijn kantoor in Mechelen hebben, deze nieuwe vastgoedspeler wil vooral inzetten op digitale marketing en online aanwezigheid van de panden in portefeuille.

Duncan Van Reck en Wim Verhaegen, zaakvoerders Copandi Vastgoed: “We zijn al jarenlang actief in de traditionele vastgoedmarkt en vonden dat het tijd was voor een nieuwe en frisse wind in de sector.”

Geen hoge commissies meer

Beide zaakvoerders zijn ervan overtuigd dat een professionele begeleiding essentieel is bij de verkoop van een pand. “Een professionele vastgoedmakelaar biedt tal van voordelen en bespaart een verkoper veel kopzorgen. Toch is het maar al te vaak zo dat een verkoper bij een succesvolle verkoop nog een keer belasting betaalt op het pand, ditmaal in de vorm van een hoge commissie aan een vastgoedmakelaar. Dat moet anders kunnen.”

De keuze is aan de eigenaar-verkoper

Copandi Vastgoed biedt de verkoper van een pand de keuze, rekening houdend met wat hij/zij belangrijk vindt. “Als de eigenaar zijn woning zelf wenst te verkopen maar met onze professionele ondersteuning als erkende BIV-vastgoedmakelaars, dan kan dat. De eigenaar-verkoper betaalt ons slechts een vast bedrag wanneer hij de woning zelf heeft verkocht. Uiteraard kan de eigenaar de verkoop ook volledig aan ons overlaten.”

Inzetten op digitale dienstverlening

Wim en Duncan zien het als hun missie om panden snel en efficiënt te verkopen voor een eerlijke vaste prijs. Ze vinden dat de eigenaar-verkoper het grootste voordeel moet halen uit de transactie. Copandi Vastgoed beperkt zich niet tot de regio Mechelen.
“Omdat onze dienstverlening zo digitaal gericht is, kan iedere verkoper van een woning op ons een beroep doen, ongeacht de locatie van zijn woning. We onderscheiden ons juist van de traditionele makelaardij door zeer sterk in te zetten op de digitale marketing en de online aanwezigheid van een pand.”