by @Philippe Wuyts Photography

by @Philippe Wuyts Photography

De Dany-May winkel aan de Quellinstraat in Antwerpen houdt totale uitverkoop, nog geen jaar nadat hij zijn deuren opende. Dat hebben de eigenaars beslist. Oorzaak van deze vroegtijdige sluiting: de moeilijke bereikbaarheid als gevolg van de werken aan de Leien. De damesboetiek  zal minstens voor de duur van de werken uitwijken naar het noorden van Antwerpen, naar haar filialen in Brasschaat en Schilde. De huidige Dany-May boetiek aan de Quellinstraat word vanaf eind dit jaar een luxury outlet.

De eigenaars vrezen dat er niet snel een eind zal komen aan de verkeersellende in het centrum van Antwerpen. Dat leidde reeds tot een verandering in het shoppinggedrag bij het cliënteel van Dany-May, dat nu eerder geneigd is om zich richting randgemeenten te begeven.
Dany-May investeert inmiddels in de aankoop van een nieuw pand in Brasschaat, op de Bredabaan nr. 126. Dat is op een steenworp van de huidige boetiek. De huidige boetiek wordt gesloten en zal vanaf volgende week ook beginnen uitverkopen. Een vroeg kerstgeschenk voor alle fashionista’s dus, die zich nu reeds tegoed kunnen doen aan kortingen van 30% op merken als Jimmy Choo, Philipp Pleinen Moschino.