ESSEN/KALMTHOUT – Datook verlaat Essen. Het online marketing- en consultingbureau is in volle expansie en ging daarom op zoek naar een ruimer kantoor. Dat werd gevonden in Kalmthout. Datook neemt er op 3 september zijn intrek onder een nieuwe naam: dotWEB.

Datook heeft haar branding flink onder handen genomen. Op dit moment is het bedrijf al actief bezig om de naam dotWEB te hanteren. Begin september moet de transitie voltooid zijn. Met dotWEB wordt volledig de weg van online marketing en consulting gekozen.

“Daar zit namelijk de bottleneck bij veel bedrijven. We stellen alles in het werk om hun online aanwezigheid te stimuleren. Dat doen we door gebruik te maken van alles wat online aanwezig is zoals websites, webshops, SEO, digital marketing en social media marketing. Op die manier trachten we voor hen meer klanten en omzet te genereren.”

Professionalisering

Met de verhuis naar een groter kantoor wil dotWEB ook professioneler naar buiten komen. Op de nieuwe locatie zal er 94 vierkante meter ruimte beschikbaar zijn voor vier medewerkers. Daarnaast komt er een ontvangsthoek voor klanten, een vergaderzaal, toilet en kleine keuken.

Er wordt ook gewerkt aan een nieuwe website.