Wilrijk – Op 21 september is projectontwikkelaar Custombuild gestart met de voorverkoop van een prestigieus vastgoedproject aan de Bist  in Wilrijk: residentie Brouwerzicht. De naam van het project verwijst naar de verschillende brouwerijen die zich vanaf de vijftiende eeuw in die buurt vestigden. Speciaal voor die gelegenheid werd een bier gebotteld: BIST25.

Maandagochtend 25 september vindt de officiële lancering van het woonproject en het ‘limited edition’-bier plaats daar waar het ‘state of the art’-appartementencomplex van 39 energiezuinige wooneenheden en twee commerciële units zal opgetrokken worden. Het eerste Bist-bier zal dan plechtig overhandigd worden aan districtsburgemeester Kristof Bossuyt. Nadien kan het op verschillende, lokale evenementen in Wilrijk geproefd worden.

Brouwerzicht heeft als ambitie een thuis te worden voor zowel starters, (jonge) gezinnen als senioren. De voorbereidende werken van het woonproject zijn intussen gestart en vanaf voorjaar 2018 wordt met de eigenlijke bouwwerken aangevangen. Het woonproject zal opgeleverd worden tegen de zomer van 2020.