De Cock ICT lanceert Deskflow

deskflowHet softwarebedrijf De Cock ICT pakt uit met Deskflow, een nieuw uitgewerkt softwarepakket voor het administratief beheer in de cloud. Het bedrijf uit Aartselaar positioneert zich op die manier met een eigen product op een hard omstreden markt.

Dennis De Cock was vele jaren actief als consultant vooraleer hij 11 jaar geleden zijn eigen softwarebedrijf opzette. De Cock ICT spitst zich toe op webapplicaties, mobiele applicaties en e-commerce platformen. „Wij bouwen applicaties op basis van open source technologieën zoals Drupal, WordPress voor websites en Magento voor e-commerce oplossingen”, zegt zaakvoerder Dennis De Cock. “Uiteraard kunnen de klanten bij ons ook terecht voor andere automatiseringen zoals een ERP pakket of een software oplossing op maat.”

“Voor iedereen die niet wil beginnen aan een op maat gemaakte oplossing maar liever voor een gestandaardiseerde oplossing kiest bieden wij sinds kort DeskFlow aan”, zegt zaakvoerder Dennis De Cock.

DeskFlow is een cloud gebaseerde software oplossing dat de mogelijkheden van een ERP oplossing biedt maar met de vrijheid om zelf te kiezen wat te gebruiken.  Alles voor een vaste prijs per maand en zonder bijkomende investeringen.

Het team van De Cock ICT bestaat momenteel uit 3 mensen.