De Deense designwinkelketen Flying Tiger Copenhagen opent een tweede winkel in Antwerpen, de twintigste in België. Het Deense merk is bekend voor zijn designspullen. In de Stadsfeestzaal in Antwerpen is er al een vestiging van de Deense keten. 

Flying Tiger brengt Scandinavische design, hobbyartikelen en gadgets met een vleugje humor. Flying Tiger Copenhagen wil haar klanten alles bieden wat nodig is om ze opnieuw aan het knutselen te krijgen.

Gerief om oude hobby’s weer op te pikken.

Want ook voor hobbyartikelen en knutsel- en tekenspullen kan je terecht bij Flying Tiger. Alles om een vergeten hobby weer te activeren. De zaak heeft in Antwerpen een vast assortiment van 2000 artikelen, waarbij er elke maand een 300-tal nieuwe producten aan toegevoegd worden. Je kan er zeep kopen, kaarsen, honing en snoep en kruiden voor in de keuken. En zelfs een leesbril als je moeite hebt om de gebruiksaanwijzingen of de recepten te lezen.. Verder speelgoed voor de kinderen en handige meeneemspullen voor een volgende reis.

Het Deense merk Flying Tiger Copenhagen ontstond in 1995 in Kopenhagen. De retailketen is aan een wereldwijde expansie bezig. Het heeft ondertussen al meer dan 820 winkels geopend in 30 landen.