DHL Express opent een pop-up store in het Antwerpse Centraal Station, en dit met het oog op de eindejaarsfeesten. De tijdelijke winkel blijft open tot eind december.

Tot dan kan je er pakjes afgeven en ophalen. “Zo maken wij het gemakkelijk om onder andere eindejaarscadeau ’ s naar familie en vrienden in binnen – en buitenland te versturen”, zegt Danny Van Himste, managing director van DHL Express België.

De pop-up store in Brussel vorig jaar was een groot succes en daarom is dit jaar Antwerpen aan de beurt. De winkel in het Centraal Station kreeg ook een feestelijke look mee. Er worden ook wedstrijden georganiseerd  waarbij prijzen kunnen gewonnen worden als een iPhone 8 of een Apple Watch 3. Zo’n Apple Watch kan je winnen door de dozen te komen tellen die tegen de muren van de pop-up store zijn opgesteld.

Leveringen over de hele wereld

In het servicepunt kunnen particulieren niet alleen pakjes ontvangen maar ook versturen naar elke plek in België of in de wereld. DHL maakt zich sterk dat zelfs naar de verste uithoeken van de wereld de leveringstijd maximaal vijf dagen bedraagt. In de winkel vinden klanten ook gratis het nodige verpakkings – en verzendingsmateriaal. Het verzenden gebeurt via DHL Express Easy, een dienst die de pakjesvervoerder speciaal voor de particuliere markt heeft ontworpen. Naast pakjes kunnen ook documenten worden verstuurd.